ADANA / CEYHAN - Mithatpaşa Şehit Battal Özaslan Anaokulu

Mithatpaşa Şehit Battal Özaslan Anaokulu

Adres
MİTHAT PAŞA MAH. ALİ CAF CAD. MITHATPAŞA ANAOKULU BLOK NO 51/2 İÇ KAPI NO 1 CEYHAN / ADANA
Vizyon
vizyonumuz; çocukların gelişim düzeyleri, ilgi ve ihtiyaçları gözetilerek, çağdaş ve güncel eğitim programları ve yaklaşımları aynı zamanda MEB’in okulöncesi eğitim programı çerçevesinde, evrensel, bilimsel temelli, sanatsal, spor ve kültürel etkinliklere önem veren, özgün, yaratıcı ve orijinal ürünleri ve fikirleri destekleyen bir eğitim anlayışı ve aile katılımını önemseyen yaklaşımla eğitimine devam edebilen bir kurum olmaktır.
Misyon
çocuklarımız; olumlu ve olumsuz duygu ve düşüncelerini çekinmeden, rahatlıkla ifade edebilen, araştıran, soran ve sorgulayan, merak duygusu gelişmiş, paylaşımcı, işbirlikçi, özgüvenli ve kendilik algısı gelişmiş, sorumluluk sahibi, farklılıklara saygı gösteren, başkalarının haklarına saygı gösterirken ve aynı zamanda kendi haklarını koruyan, çevreye duyarlı, doğayı koruyan ve evrensel değerleri önemsemek üzerine kaliteli bir eğitim alırlar.
YENİ AÇILAN KURUM
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM